Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk de pagina Veelgestelde vragen of neem contact op.

Meest gezocht

Over EU Ecolabel

https://www.eu-ecolabel.nl/zakelijk/over-eu-ecolabel/

De eisen

https://www.eu-ecolabel.nl/zakelijk/certificeren/de-eisen/

Gecertificeerde producten

https://www.eu-ecolabel.nl/zakelijk/over-eu-ecolabel/gecertificeerde-producten/

Europese EU Ecolabel-website

https://ec.europa.eu/environment/ecolabel/

Stefanie de Kool

Manager

Stefanie de Kool

Stefanie de Kool is sinds januari 2014 werkzaam bij SMK. Eerst als projectleider open teelt en sinds 2017 als Programma Manager Plantaardige agroketens. Zij is verantwoordelijk voor de aansturing van het team plantaardig en voor het programma On the way to PlanetProof Plantaardige producten, en de verschillende projecten die daarmee samenhangen. Daarnaast is zij lid van diverse adviescommissies van externe projecten op haar vakgebied.

Stefanie studeerde Plantenteelt aan de Wageningen Universiteit, waarna ze een aantal jaar internationale ervaring opdeed in Nicaragua en Uganda. Inmiddels heeft zij ruim 20 jaar ervaring met onderzoek en advisering in verduurzaming van de plantaardige productie, innovatienetwerken van telers, stakeholdermanagement en duurzaamheidscertificering.

Stefanie kan haar passie voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke praktijken in de landbouw en het bevorderen van de implementatie ervan in samenwerking met belanghebbenden dagelijks toepassen in haar werk bij SMK.

Mail Stefanie Bel Stefanie LinkedIn