Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk de pagina Veelgestelde vragen of neem contact op.

Meest gezocht

Over EU Ecolabel

https://www.eu-ecolabel.nl/zakelijk/over-eu-ecolabel/

De eisen

https://www.eu-ecolabel.nl/zakelijk/certificeren/de-eisen/

Gecertificeerde producten

https://www.eu-ecolabel.nl/zakelijk/over-eu-ecolabel/gecertificeerde-producten/

Europese EU Ecolabel-website

https://ec.europa.eu/environment/ecolabel/

Ellen Brussee

Communicatiemanager

Ellen Brussee

Ellen Brussee werkt sinds oktober 2019 bij SMK. Als communicatiemanager houdt ze zich bezig met de b-to-b communicatieactiviteiten voor SMK en de verschillende keurmerken en programma’s. Ze is in contact met onze stakeholders via persberichten, events, websites, nieuwsbrieven en socialmediakanalen. Hiernaast worden keurmerkhouders gefaciliteerd bij hun consumentencommunicatie door richtlijnen, advies en content. Ellen is onderdeel van de Communicatie Werkgroep van de Europese Commissie voor het EU Ecolabel.

Ellen behaalde haar master Corporate Communication na een studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. In Canada heeft zij een minor Marketing gevolgd. Hierna heeft zij meerdere certificaten behaald, waaronder in Business en Online Marketing.

Ze heeft gewerkt bij profit- en non-profit organisaties aan de ontwikkeling en uitvoering van marketing- en communicatiestrategie√ęn voor verschillende (internationale) doelgroepen. Ook is zij werkzaam geweest aan bureauzijde en heeft voor klanten gewerkt zoals HelloFresh, Qurrent, VandeBron, Rabobank en Gemeente Leiden.

Mail Ellen LinkedIn